Waspik sorteert voor op budgetoverschrijding

Fotobron: Langstraat Media

In het Brabants Dagblad verscheen op 22 februari een artikel over mogelijke extra kosten voor de aan te leggen parallelweg. Die weg is bedoeld om sluipverkeer uit Raamsdonk en Waspik weg te leiden. Onze visie: als de verkeersproblemen in de Langstraat bij de kern – de A59 – zouden worden aangepakt, was er überhaupt nooit sprake van sluipverkeer. 

Lees hier het artikel.

Het is niet de eerste keer dat de budgetten rond “verkeersoplossingen” in de Langstraat onder druk staan. De GOL plannen zijn een voorbeeld van compromissen die alleen in de plannen van het GOL zelf goed uitpakken, maar door experts en berekeningen van bijv. de TU Delft alleen maar nadelen laten zien.

Eind 2017 werkt de Gemeente Geertruidenberg de plannen verder uit en zal blijken of er echt meer geld bij moet.