Rondritten Oost & West

Op 7 juli en 27 augustus jl. heeft de Stichting ‘van GOL naar Beter’ samen met een delegatie van de projectgroep GOL het westelijke en het oostelijke gebied van de GOL bezocht. Beide momenten hadden een open en laagdrempelige karakter. Er was vanuit de zijde van zowel provincie als gemeente voor het eerst een luisterend oor, tijd en ruimte voor de inbreng en belangen van bewoners.
In het oosten en westen hebben we laten zien dat er lastige opgaven liggen, maar ook kansen die nog niet benut worden. Om nieuwe ruimte en ideeën te onderzoeken voor deze integrale gebiedsontwikkeling is het nodig om verder te kijken dan de gestelde kaders. Dit hebben we gedeeld in twee rondritten.

Presentatie rondrit Drunen-Waalwijk

Presentatie rondrit Vlijmen-Nieuwkuijk

Als Stichting ‘van GOL naar Beter’ hopen wij dat dit de start is om als bewoners daadwerkelijk mee te kunnen participeren in de verdere GOL plannen.